Svært mange ønskjer å oppleve Randi Tytingvåg, og er vi nå så heldige at vi i tillegg til Fullmånekvelden også kan invitere til Lunsjkonsert med henne.
Så til dere som har anledning;
Vi inviterer til Lunsjkonsert onsdag 11. mars kl. 12.00 i galleriet

Til lunsj serverer vi deilig suppe med godt brød, og dei som vil kan forsyne seg fleire gonger.
Lunsjkonserten vert arrangert i samarbeid med kulturavdelinga i Sveio kommune, og pga dette kan vi tilby redusert billettpirs
som inkluderer mykje.
Pris pr person kr. 375,- (inkluderer også varm lunsj og kaffi )
Det blir kun forhåndssal av billettar. – Kan gjerast til mobil 95195800 – gjerne sms om du vil.

Randi Tytingvåg Trio er klare med sitt nye album og i den forbindelse legger de ut på turné. Musikken deres er inspirert av den mangfoldige amerikanske tradisjonen og deres egne norske røtter. Du vil høre elementer fra jazz, folk, roots og country. På denne lunsjkonserten vil de også inkludere noen gamle evergreens og et par norske viser. Dette er nært og ekte. Tett samspill og vokale harmonier har blitt trioens fremste varemerke. De opptrer som et lite kammerorkester.

På tekstsiden har Tytingvåg inngått et spennende samarbeid med jærdikteren Helge Torvund. Det har vært veldig inspirerende og vil vise nye sider av dem begge. Ja, Helge Torvund skriver rett og slett på engelsk! De skildrer menneskelige stemninger, hjertesorg, jubel, enkle naturgleder og hverdagsliv. Sangene bindes sammen av en felles grunnholdning som går gjennom det hele. De to kunstnerne har begge et sterkt ønske om at lyset skal skinne gjennom i arbeidet deres. Det er deres felles «holy ground.»

Meny