Endelig – det går mot lysare tider og vi inviterer på ny til Fullmånekveld på Ryvarden.
Ein eksklusiv «tett på» konsert med Randi Tytingvåg Trio
– noe å virkelig glede seg til.
Og hennar nyaste utgivelse «The Light You NEed Exists» passar jo utmerket til fullmånekveld på fyret.

Billettpris kr. 500,- som også inkluderer servering av varm mat.
Det blir kun forhåndssal av billettar. Kan gjerast til underteikna på mobil 951 95 800 – gjerne sms om du vil.
eller til epost gunn@sveio.kommune.no

Randi Tytingvåg Trio er klare med sitt nye album og i den forbindelse legger de ut på turné. Platetittelen «The Light You NEed Exists» passer jo utmerket til fyrkonsert! 
Sammen har de skapt et unikt Norwegicana sound; inspirert av den mangfoldige amerikanske tradisjonen og deres egne norske røtter. Dette er nært og ekte. Tett samspill og vokale harmonier har blitt trioens fremste varemerke. De opptrer som et lite kammerorkester. 
På tekstsiden har Tytingvåg inngått et spennende samarbeid med jærdikteren Helge Torvund. Det har vært veldig inspirerende og vil vise nye sider av dem begge. Ja, Helge Torvund skriver rett og slett på engelsk! De skildrer menneskelige stemninger, hjertesorg, jubel, enkle naturgleder og hverdagsliv. Sangene bindes sammen av en felles grunnholdning som går gjennom det hele. De to kunstnerne har begge et sterkt ønske om at lyset skal skinne gjennom i arbeidet deres. Det er deres felles «holy ground.»