Havforsker og dykker Arne Duinker med familie sanker tang og øser av sin kunnskap og begeistring om bruk av tang og tare i sjømat.
Vi får lære kordan vi tilbereder algene på en skikkelig måte og får sjølvsagt smakebiter.
I tillegg vil Sunnhordland Havbruk v/Trond Sveen presentere sesongens skjell – havets skattekiste. Her er mulighet for smaksprøver 🙂
Unn deg opplevinga og bli med i gårdsplassen ved fyret
søndag 06. mai kl. 13 – 15.
Vi lover eit arrangement med lærerike opplevingar for både store og små.
Vi får lære kordan vi tilbereder algene på en skikkelig måte og får sjølvsagt smakebiter.
I tillegg vil Sunnhordland Havbruk v/Trond Sveen presentere sesongens skjell – havets skattekiste. Her er mulighet for smaksprøver 🙂
Unn deg opplevinga og bli med i gårdsplassen ved fyret
søndag 06. mai kl. 13 – 15.
Vi lover eit arrangement med lærerike opplevingar for både store og små.